Special: Twin course Kriyas and Yoga Nidra – Sadhvi Abha Saraswati (Mātājī)

Deze zes dagen durende Special is een unieke gelegenheid voor yogadocenten en yogadocenten-in-opleiding om in één intensieve cursusweek zowel de klassieke Kriyas als de Yoga Nidra te leren van onze geliefde lerares Sadhvi Abha Saraswati – Mātājī voor haar leerlingen – uit Rishikesh. Deze speciale meerdaagse cursus is in de plaats gekomen van eerdere cursussen Yoga Nidra die door de lockdown helaas gecanceld moesten worden.
Nieuwe data: zo 2 – vr 7 jan 2022. Tijd: 10.00-18.00 u (zo tot 17.00 u, vr tot 19.00 u). Door een wijziging in het vluchtschema van de vliegmaatschappij is de cursus 6 dagen geworden (ipv 7 zoals eerder gepland). De uren van de zaterdag zijn verdeeld over de overige dagen. Tijden zijn incl. lunch- en theepauzes. Voor ayurvedische (vegetarische) lunches wordt gezorgd. De laatste lesdag eindigt met een puja-ritueel. Er zijn voor deze cursus nog enkele plaatsen beschikbaar. Klik hier voor info en aanmelden.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.