Special: Yantra’s en mandala’s

In deze driedaagse Special leer je yantra’s en mandala’s construeren en schilderen onder leiding van Pieter Weltevrede, spiritueel kunstenaar in de traditie van Harish Johari.

Pieter schrijft: “Voor spirituele groei kunnen yantra’s en mandala’s een belangrijke rol spelen, omdat zij beide hersenhelften tegelijkertijd stimuleren. Daardoor voelen we ons kalmer, krijgen meer vertrouwen en voelen we ons één met de natuur. Met hun voorgeschreven vorm en kleur kunnen yantra’s bepaalde energieën, zoals die van planeten, oproepen. Vanuit de yantra kan spelenderwijs een mandala gecreëerd worden, waarbij gebruik gemaakt wordt van het vedisch vierkant, een formule gebaseerd op getallen. Door het schilderen van yantra’s en mandala’s leren we onze gedachtewereld te centeren. Denken en doen zijn gefocust op één onderwerp.”

yantra-3-daagse

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.