Special: Yantra’s en numerologie

Yantra’s leren schilderen als hulpmiddel tot zelfstudie

In deze nieuwe driedaagse Special door Pieter Weltevrede leer je hoe een yantra te ontwerpen en in te schilderen. Dit heeft een centerend effect, waardoor je meer gefocust kunt zijn op je dagelijkse bezigheden.

We beginnen in de eerste les met de yantra van Ganesha; hij die obstakels verwijdert en aan het begin staat van elke onderneming. Deze yantra beoogt de balans in ons te herstellen en inzicht te geven hoe die te handhaven. In de tweede en derde les houden we ons bezig met de yantra’s van de planeten die een rol spelen in ons leven. Hierbij maken we gebruik van de Indiase numerologie. Dit is een eenvoudige en snelle manier om meer inzicht te krijgen welke planeten invloed hebben op onze persoonlijkheid, ons gedrag en dat van anderen. Als eerste richten we ons op het psychische nummer, ofwel hoe wij onszelf zien en wat ‘ik’ wil. In de laatste les bestuderen we ons lotsnummer, oftewel hoe anderen naar ons kijken, en waarom we hier op aarde zijn.

yantra-3-daagse

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.