Indiareis okt 2017 – aanmelden kan nog

Aanmelden voor de Saswitha Yogareis kan nog tot vrijdag 8 juli 2017 in verband met de reservering van treinreis, vluchten en hotels. Boekingen na die datum zijn uitsluitend op aanvraag en er kan een toeslag worden berekend. Als je mee wilt naar de ashram voor de lessen van Mataji is de aankomende reis in oktober 2017 je kans. De volgende reis die we aan het voorbereiden zijn krijgt een geheel andere invulling.

Als VYN-lid ontvang je 50 bijscholingspunten voor  de reis. Kijk hier voor meer info of neem contact op met het secretariaat voor een inschrijfformulier. Let op: in de brochure van de reis staat een informatiebijeenkomst voor de reizigers vermeld op zaterdag 17 juni. Deze wordt verplaatst naar 3 september om 16u. Als je overweegt mee te gaan en nog vragen hebt, neem dan contact op met Anneke of Diana

Anneke in India

“De eerste keer dat ik in India was voelde ik: Hiér is het!” zegt Anneke. “Hier ervaar je de levende traditie van yoga. Het hangt in de lucht. Je bent er deel van. Als je yoga doet, móet je hier geweest zijn om het zelf te ervaren. In oktober gaan we weer. Ga je met ons mee? Van studenten die mee zijn geweest horen we vaak terug dat de Indiareis hen de mogelijkheid bood om op een veilige manier het spirituele India te ontdekken. Zowel voor reiziger als thuisblijvers een prettig idee.”

Lees ook de reacties van Indiareizigers van vorig seizoen of bekijk een impressie van de reis in 2016.

Saswitha Yogareis 2017

‘Bronnen van Yoga’
Ervaar samen met ons het spirituele Noord-India. We nemen je mee naar enkele belangrijke hindoeïstische en boeddhistische pelgrimsplaatsen. Plaatsen die historisch en mythologisch met yoga zijn verbonden: Rishikesh, Varanasi, Haridwar en Sarnath. We nemen de tijd om de schoonheid van India te bekijken, te beluisteren en ons te verdiepen in yoga, prānāyāma en meditatie. We krijgen les van bijzondere leraren ter plaatse, onder wie Mātajī in de Parmarth Niketan ashram in Rishikesh. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.