Inschrijven cursussen januari

In januari starten weer een aantal cursussen voor studenten, docenten en belangstellenden. Volg je een cursus als onderdeel van je opleiding dan gelden ze als modules (bijvakken die je naast een opleidingsjaar doet en meetellen voor je diploma). Wil je in het voorjaar (vanaf januari) een cursus doen, dan kun je je nu inschrijven bij het secretariaat. Er is keuze uit:

 


Ayurvedische massage
Je leert het hele lichaam masseren volgens de Ayurvedische principes. Deze cursus kun je naast een opleidingsjaar volgen, al vanaf het eerste basisjaar. Ook voor geïnteresseerden van buiten de opleiding (je partner bijvoorbeeld). Start di 9 jan óf zat 13 jan 2018, 16.00-20.00 uur.

 


Adem en prānāyāma
Een cursus voor yogadocenten die hun eigen āsana- en prānāyāmabeoefening willen verdiepen en voor studenten van de opleiding (die de cursus Adem en Ademtherapie of het derde basisjaar hebben afgerond). Start vrij 19 jan 2018, 10.30-14.30 uur.

 


Mantra/Yantra
In deze cursus leer je mantra’s chanten en hoe ermee te werken en je leert yantra’s te construeren, hoe ze in te kleuren en erop te mediteren. Te volgen als module, als bijscholing of als cursus voor geïnteresseerden met enige kennis van de chakrafilosofie. Start vrij 12 jan 2018, 11.00-15.00 uur.

 


Anatomie en Yoga
In deze nieuwe cursus is geen plaats meer, maar je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen of je alvast opgeven voor de cursus van september 2018. De cursus is een uitbreiding van de oude cursus Anatomie/Fysiologie (37 i.p.v. 30 uur). Daardoor is er meer tijd en meer begeleiding in de lesstof en elke lesdag een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga zal worden benaderd.

 


Ayurvedische beginselen
In deze cursus is geen plaats meer en ook de wachtlijst is vol. Je kan je alvast opgeven voor de cursus van september 2018.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.