Lockdown verlengd

Afgelopen dinsdag hoorden we dat we zeker nog drie extra weken in lockdown gaan. Dat betekent ook voor ons weer aanpassen en meebewegen. Hier en daar hebben we de lessen en het rooster gewijzigd (zie verderop in deze nieuwsbrief). Gelukkig is er Zoom en kunnen de meeste cursusdagen gewoon online doorgaan! Alleen de cursus Ayurvedische massage is voorlopig opgeschort tot na de zomervakantie (start sept 2021).
We realiseren ons dat dit ook voor veel van onze (oud-)studenten die lesgeven of een yogaschool hebben een lastige tijd is. Nóg langer de deuren sluiten. Weer creatief naar oplossingen zoeken. Online lesgeven. We horen ook dat veel studio-eigenaren te maken hebben met teruglopende aanmeldingen voor de (online) lessen. Voor alle yogadocenten en -cursisten hopen we op snel betere tijden in 2021.
Bij wijze van ‘hart onder de riem’ attenderen we je graag nog eens op een chakrameditatie die Diana tijdens de eerste lockdown insprak. Je kunt hem hier (opnieuw) beluisteren.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.