Online zwangerschapsyoga

Geef je zwangerschapsyoga en wil je je cursisten iets extra’s bieden naast jouw wekelijkse lessen? Je kunt hen wijzen op de online training Zwangerschapsyoga door Diana en Yoga Magazine. We hebben van meerdere Saswitha Yogadocenten gehoord dat cursisten hier heel blij mee zijn. 

Online Zwangerschapsyoga

De serie van 12 korte Saswitha Yoga-lessen wordt ervaren als een ondersteuning van de wekelijkse lessen in de studio. Oefeningen voor thuis, inclusief partnerlessen, oefeningen voor in het kraambed en voor daarna. Je kunt een gratis introductieles volgen om een beeld te krijgen van de training.

Diana schrijft: “Hartverwarmende reacties heb ik gekregen op mijn training zwangerschapsyoga die Yoga Magazine vorige week lanceerde. Heel bijzonder. Ik moet er nog aan wennen hoor, dat er op dit moment misschien wel een zwangere vrouw is die in haar huiskamer met mijn les meedoet… De baby die in de video’s nog in de buik zat is inmiddels geboren, ze heet Fenna.”

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.