Open Dag 27 aug 2017

Ook yogadocent worden? Of wil je je verdiepen in yoga, voor jezelf? Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 27 augustus 2017. Of je nu een complete erkende vierjarige yogaopleiding wil volgen of als je informatie wil over losse cursussen of bijscholingen. Je kunt een yogales volgen, praten met docenten en studenten van de opleiding en het lesmateriaal inzien. ’s Middags krijg je informatie over de opleiding.

Open dag

Tijd: van 11 tot 14 uur. Meld je aan via 030 229 27 44 of secretariaat@yoga-saswitha.nl. Je kunt de nieuwe studiegids aanvragen via de website, dan krijg je ‘m thuisgestuurd zodra het secretariaat weer geopend is (vanaf 15 aug). Je kunt ook een online yogales meedoen om een idee te krijgen van onze stijl van lesgeven.

“Old school yoga is wat wij als Saswitha Yogadocenten doen. Adem, beweging, ontspanning. Geen attributen, geen muziek, maar de cursist begeleiden naar de eigen innerlijke ervaring.”

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.