Inschrijven

Yogadocent worden?

Heb je belangstelling voor de opleiding tot yogadocent, meld je dan aan voor een aanmeldings/oriëntatiegesprek met een van de docenten. Bij dit gesprek hoort ook een bewegingstest. Deze bestaat uit enkele yogahoudingen waarbij we een indruk krijgen van je bewegingsmogelijkheden (met name van de wervelkolom). Zie ook de informatie bij Toelating op de Opleidingspagina.

Overige inschrijvingen

Om je aan te melden voor een cursus, studiejaar of bijscholing neem je contact op met ons secretariaat. Voor elke inschrijving ontvang je een apart contract met daarbij de Algemene Voorwaarden. Als je het eerste of tweede jaar hebt afgerond, ontvang je aan het eind van het studiejaar het contract voor het volgend studiejaar.

Secretariaat

Natasja Verkerk beheert het secretariaat en is ons eerste aanspreekpunt. Neem gerust contact op met haar voor het aanvragen van een studiegids, het maken van een afspraak voor een oriëntatiegesprek en voor overige vragen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.