Welkom

Leuk dat je het Online programma gaat volgen van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.

SYO abonnement seizoen 2

Als SYO-abonnee ontvang je van okt 2021-juni 2022 8x per maand (op ma en vr) een nieuw item in je mailbox (yogalessen, audio-opnames van ontspanningsoefeningen, meditaties, filosofielezingen).

Bij een maandabonnement heb je een maand lang toegang tot heel seizoen 1 en tot alle tot dan toe uitgebrachte items van seizoen 2. Je kunt op elke dag van de maand beginnen en dan stopt je abonnement een maand later.

Bij een seizoensabonnement heb je nog 2 maanden extra toegang tot seizoen 1 en 2 (tot 1 sept 2022). Je hebt bovendien onbeperkt toegang tot alle 125 lessen, ontspanningen, meditaties en filosofielezingen van seizoen 1.

EXTRA voor alle abonnees: elke maand een livestream yogales door Anneke of Diana met gelegenheid tot vragen stellen. Meedoen met de live les op locatie is mogelijk voor een beperkt aantal deelnemers.

Specificatie SYO-abonnement

  • 4x per maand ontvang je op maandag een yogales van ca. 1 uur.
  • 4x per maand ontvang je op vrijdag een serie yogaoefeningen (20 à 30 min.) of een audio-opname van een ontspanning of een meditatie of een lezing uit ons archief van de cursus Yoga en wijsbegeerte.
  • 1x per maand een livestream yogales met gelegenheid tot vragen stellen.
  • Heeft een maand een vijfde maandag of vrijdag dan ontvang je op die dag een favoriet item van het vorig seizoen (aanbevolen door onze abonnees).

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.