Mariëlle Glorie

Docent in de cursus Ayurvedische beginselen, het eerste basisjaar en in het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga

 

Informatie

Mariëlle Glorie woont met haar man en vier kinderen op Texel waar ze haar eigen yoga- en ayurvedapraktijk heeft. Mariëlle heeft een marketing en communicatie achtergrond en heeft jaren als personeelsmanager gewerkt. Ze heeft meer dan 20 jaar yoga ervaring, rondde in 2005 haar opleiding bij Saswitha af en begon zelf lessen te geven. In 2010 studeerde ze af aan de toen vierjarige opleiding Ayurvedic Practitioner aan de Academy for Ayurvedic Studies in Amsterdam, waarvoor ze ook een zomer in India heeft gestudeerd. Ze geeft Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen en richt zich daarbij o.m. op stressgerelateerde klachten en overgewicht. Mariëlle is aan de Saswitha Opleiding verbonden als de docent van de cursus Ayurvedische beginselen en geeft lessen over Ayurveda en zwangerschap in het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga.

Favoriete ãsana

"Shiva Natarajāsana is voor mij zo´n fascinerende houding omdat hij speels is en tegelijkertijd vraagt om focus en stabiliteit. De symboliek van Shiva´s dans dat alles vergankelijk is en opnieuw begint, geeft me ruimte en troost. En ik heb ook een favoriete maaltijd! Idlies met sambar en tot slot een kop chai."

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.