marielle-glorie

Mariëlle Glorie

Docent in de cursus Ayurvedische Beginselen, het eerste basisjaar en in het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga. Samen met Diana Plenckers begeleidt Mariëlle het Themaweekend Yoga en Ayurveda in april 2019.

Achtergrond

Mariëlle Glorie woont met haar man en vier kinderen op Texel waar ze zich als ayurvedic practitioner en yogadocent heeft gevestigd. In hun Ayurvedische B&B kunnen gasten door middel van yoga en ayurveda aan hun gezondheid werken. Mariëlle heeft een marketing- en communicatieachtergrond en heeft jaren als personeelsmanager gewerkt. Ze heeft meer dan 25 jaar yoga ervaring, rondde in 2005 haar opleiding bij de Saswitha Opleiding af en begon zelf lessen te geven. In 2010 studeerde ze af aan de toen vierjarige opleiding Ayurvedic Practitioner aan de Academy for Ayurvedic Studies in Amsterdam, waarvoor ze ook een zomer in India heeft gestudeerd.


Yoga is voor mij ....

“…een heel prettige en toegankelijke manier om mijn doshas te balanceren.”

Favoriete ãsana

Favoriete-asana-marielle-glorie "Shiva Natarajāsana is voor mij zo’n fascinerende houding omdat hij speels is en tegelijkertijd vraagt om focus en stabiliteit. De symboliek van Shiva’s dans dat alles vergankelijk is en opnieuw begint, geeft me ruimte en troost.”

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.