Voordeelabonnement Saswitha Yoga Online: 3=5

Aanbieding: voor de prijs van 3 maanden heb je tot 30 sept 2022 toegang tot alle video’s van yogalessen, -series, audio’s van lezingen, ontspanningsoefeningen en meditaties van seizoen 1 en alle reeds uitgebrachte items van seizoen 2. Vijf maanden voor de prijs van drie! Geniet nog de hele zomer van het complete aanbod van Saswitha Yoga Online. Deze aanbieding is geldig tot 31 mei 2022. Je kunt je direct aanmelden op https://www.yoga-saswitha.nl/saswitha-yoga-online/
Liever eerst een SYO-proefabonnement? Voor slechts € 10,00 heb je 48 uur toegang tot het complete aanbod.
Saswitha Yoga Online is een online abonnement waarbij je thuis op je eigen moment les krijgt van Anneke en Diana in de vertrouwde Saswitha Yogastijl. Yoga voor iedereen, van beginnende tot ervaren yogi’s. Elke maand een nieuw thema met verrassende lessen, in april o.a. twee Saswitha Yogalessen in het Engels, volgende maand gastlessen van meerdere docenten uit ons team.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.