Yoga intervisiegroep

Speciaal voor yogadocenten die er behoefte aan hebben af en toe les te krijgen, gestimuleerd willen worden in de eigen yogabeoefening en in de uitoefening van het vak van yogadocent is er de Yoga intervisiegroep. Vijf lesdagen over het seizoen verdeeld met een intensieve yogales, waarin telkens een ander thema wordt uitgewerkt. In de theorieles worden āsana’s en hun uitvoering verder uitgediept. Ook leer je hoe je subtiele persoonlijke correcties geeft aan elkaar in adem en beweging. Er is ruimte om in te gaan op specifieke vragen.

Centraal staat de persoonlijke beleving van yoga: wat leren de āsana’s mij en wat heb ik te doen voor mijn eigen ontwikkeling? Wat dien ik daarvoor in mijzelf te versterken of te verzachten en hoe bereik ik dat? Vanuit die ervaring en de herkenning in anderen krijgen ook je eigen yogalessen een nieuwe impuls.

De Yoga intervisiegroep is een jaarlijks terugkerende bijscholing met elk seizoen nieuwe thema’s. Bedoeld voor yogadocenten en -studenten met ervaring in het lesgeven.

Deze cursus is ook zeer geschikt als je in een pauzejaar toch contact wil houden met de opleiding.

Aan de Yoga intervisiegroep is geen examen verbonden. Je ontvangt een bewijs van deelname.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.