Saswitha Yoga Online

Gratis maand Saswitha Yoga Online (SYO)

Een cadeau van ons aan iedereen die we de laatste jaren ontmoet hebben in ons werk voor de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Met verdriet en tegelijk veel dankbaarheid voor zoveel warme betuigingen, sloten we zondag 28 januari 2024 de deuren van de opleiding.
Deze maand SYO is óók een cadeau aan iedereen voor wie het abonnement nieuw is. Een gratis kennismaking met alle ruim 250 items die we de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Meld je hier aan. Je bent van harte welkom!

Het abonnement
Met je SYO-abonnement heb je toegang tot alle lessen, meditaties, lezingen, audio’s en podcasts die we de afgelopen seizoenen hebben gemaakt. Daarnaast ontvang je wekelijks een SYO-mail met daarin;

  • Tips en highlights uit het grote SYO-aanbod en om je wegwijs te maken in het abonnement;
  • In de maand februari: terugblik afscheidsfeest.
    Hier kun je alvast de speeches lezen van Anneke en Diana.

Het vervolg
Tijdens het afscheidsfeest zondag 28 januari 2024 hebben we het al aangekondigd: het Saswitha Yoga Online abonnement gaat door, ook na februari! We houden je op de hoogte via de SYO-mails en de algemene nieuwsbrief Saswitha Yoga Actueel, je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden gratis maand

We wensen je de hele maand februari veel plezier met je gratis maandabonnement! En: zegt het voort! Deel de link naar deze pagina met zoveel mensen als je wilt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.