Saswitha Yoga Online

Yogalessen voor iedereen: van beginnende tot ervaren yogi’s. Thuis les krijgen op je eigen moment van Diana Plenckers en Anneke Verweijen. Met nieuwe yogalessen, ontspanningsoefeningen, meditaties en lezingen, maar hebt ook toegang tot alle items van het vorig seizoen. De prijs voor het abonnement is gelijk gebleven.

Maandabonnement:    €  49,95
Seizoensabonnement: € 395,-

Heel veel abonnees van het eerste seizoen hebben ons gevraagd om door te gaan met Saswitha Yoga Online (SYO).

“Ik leer er ontzettend veel van voor mijn eigen beoefening en de lessen die ik geef.”

En meer enthousiaste reacties kregen we. Ook kregen we waardevolle feedback. De meeste van de suggesties hebben we in ons nieuwe programma verwerkt. We danken iedereen die de moeite heeft genomen om zo uitgebreid te reageren.
 

SYO abonnement seizoen 2

Als SYO-abonnee ontvang je van okt 2021-juni 2022 8x per maand (op ma en vr) een nieuw item in je mailbox (yogalessen, audio-opnames van ontspanningsoefeningen, meditaties, filosofielezingen).

Bij een maandabonnement heb je een maand lang toegang tot heel seizoen 1 en tot alle tot dan toe uitgebrachte items van seizoen 2. Je kunt op elke dag van de maand beginnen en dan stopt je abonnement een maand later.

Bij een seizoensabonnement heb je nog 2 maanden extra toegang tot seizoen 1 en 2 (tot 1 sept 2022). Je hebt bovendien onbeperkt toegang tot alle 125 lessen, ontspanningen, meditaties en filosofielezingen van seizoen 1.

EXTRA voor alle abonnees: elke maand een livestream yogales door Anneke of Diana met gelegenheid tot vragen stellen. Meedoen met de live les op locatie is mogelijk voor een beperkt aantal deelnemers.

Specificatie SYO-abonnement

  • 4x per maand ontvang je op maandag een yogales van ca. 1 uur.
  • 4x per maand ontvang je op vrijdag een serie yogaoefeningen (20 à 30 min.) of een audio-opname van een ontspanning of een meditatie of een lezing uit ons archief van de cursus Yoga en wijsbegeerte.
  • 1x per maand een livestream yogales met gelegenheid tot vragen stellen.
  • Heeft een maand een vijfde maandag of vrijdag dan ontvang je op die dag een favoriet item van het vorig seizoen (aanbevolen door onze abonnees).

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.