Saswitha Yoga Online 2022/2023

Met een abonnement op Saswitha Yoga Online heb je toegang tot 200 lange en kortere yogavideo’s door Anneke Verweijen en Diana Plenckers (en andere docenten van de Saswitha Opleiding) en audio-opnames van ontspanningen, meditaties, filosofielezingen. Daarnaast ontvang je dit seizoen wekelijks een nieuwe Saswitha Yoga Podcast, de eerste op woensdag 5 oktober, de laatste eind juni 2023.

Maandabonnement Saswitha Yoga Online: € 49,95
Seizoensabonnement Saswitha Yoga Online: € 395,-

Een maandabonnement kun je op elke dag van de maand in laten gaan, het stopt automatisch één maand later. Een seizoensabonnement loopt tot 1 september 2023. Je betaalt bij een SYO seizoensabonnement slechts 8 maanden voor 11 maanden toegang. De prijs voor het SYO-abonnement is voor het derde jaar achtereen niet verhoogd.

Saswitha Yoga Online seizoen 3
Het nieuwe seizoen Saswitha Yoga Online is getart in oktober 2022. Begonnen in 2020, heeft het online-abonnement in twee jaar tijd een enthousiaste schare fans aan zich weten te binden. Er zijn yogaliefhebbers uit heel Nederland die, sommige al twee jaar lang, thuis op hun eigen moment yogales krijgen van Anneke en Diana (en andere docenten van de Saswitha Opleiding) en regelmatig naar een interessante filosofielezing luisteren. Daarnaast is het abonnement voor studenten van de opleiding een waardevolle ondersteuning gebleken bij het thuis oefenen van yogahoudingen en -series, ook ter voorbereiding van hun examens. En we horen van veel yogadocenten dat ze de videolessen en audio-opnames waarderen om in hun eigen yogabeoefening scherp te blijven en ter inspiratie van de yogalessen die zij zelf geven. Redenen genoeg voor ons om ook in het aankomend seizoen het abonnement opnieuw aan te bieden. Maar we wilden er ook iets nieuws aan toevoegen…

Nieuw: Saswitha Yoga Podcast
De Saswitha Opleiding bestaat dit seizoen 75 jaar. Een mooie aanleiding eens te kijken waar we als opleiding vandaan komen, waar we nu staan en waar we heen gaan. We hebben een hele verzameling oude opnames (op cassettebandjes!) van theorielessen van Jos Plenckers en van Saswitha van 40 jaar geleden en ouder, deels eigen opnames en deels gekregen van oud-studenten. Deze opnames zijn we nu aan het verwerken tot podcasts waarin we deze opnames gaan beluisteren en bespreken. Hoe ging het vroeger op de Saswitha Opleiding? Hoe gaat het nu? Wat zijn de filosofische uitgangspunten van Saswitha Yoga en zijn die in de loop van de tijd veranderd? Dat en meer ga je horen in de Saswitha Yoga Podcasts. Voor ons een nieuw medium en een nieuwe uitdaging! We hopen ook op vragen en reacties van onze luisteraars waar we in een volgende aflevering dan weer op in kunnen gaan.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.