Saswitha Yoga Online

Yogalessen voor iedereen: van beginnende tot ervaren yogi’s. Thuis les krijgen op je eigen moment van Diana Plenckers en Anneke Verweijen. Video’s van yogalessen, -series, audio’s van lezingen, ontspanningsoefeningen en meditaties van seizoen 1 en 2. Elke maand nieuwe items tot eind juni 2022 (totaal: 200 stuks).

“Ik leer er ontzettend veel van voor mijn eigen beoefening en de lessen die ik geef.”

Je kunt kiezen uit een Proefabonnement 48 uur, een Maandabonnement of een Voordeelabonnement. Het Seizoensabonnement 2021/2022 is vanaf dit voorjaar niet meer beschikbaar.

Proefabonnement: 48 uur
Voor € 10,00 heb je vanaf het moment dat je je aanmeldt 48 uur toegang tot alle video’s van yogalessen, -series, audio’s van lezingen, ontspanningsoefeningen en meditaties van seizoen 1 en alle reeds uitgebrachte items van seizoen 2. Maak kennis met Saswitha Yoga Online of creëer je eigen SYO-weekend-retraite.

Maandabonnement
Voor € 49,95 heb je vanaf het moment dat je je aanmeldt een maand lang toegang tot alle video’s van yogalessen, -series, audio’s van lezingen, ontspanningsoefeningen en meditaties van seizoen 1 en alle reeds uitgebrachte items van seizoen 2. Je ontvangt 8x per maand op maandag en vrijdag een e-mail met daarbij een nieuw item. Geen mail ontvangen? Kijk dan ook even in je spambox.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.