Saswitha Yoga Online

Maandag 4 oktober starten we met seizoen 2 van Saswitha Yoga Online. Yogalessen voor iedereen: van beginnende tot ervaren yogi’s. Thuis les krijgen op je eigen moment van Diana Plenckers en Anneke Verweijen. Met nieuwe yogalessen, ontspanningsoefeningen, meditaties en lezingen, maar hebt ook toegang tot alle items van het vorig seizoen. De prijs voor het abonnement is gelijk gebleven.

Maandabonnement:    €   49,95
Seizoensabonnement: € 395,-

Heel veel abonnees van het eerste seizoen hebben ons gevraagd om door te gaan met Saswitha Yoga Online (SYO).

“Ik leer er ontzettend veel van voor mijn eigen beoefening en de lessen die ik geef.”

En meer enthousiaste reacties kregen we. Ook kregen we waardevolle feedback. De meeste van de suggesties hebben we in ons nieuwe programma verwerkt. We danken iedereen die de moeite heeft genomen om zo uitgebreid te reageren.

SYO abonnement seizoen 2

Als SYO-abonnee ontvang je van okt 2021-juni 2022 8x per maand (op ma en vr) een nieuw item in je mailbox (yogalessen, audio-opnames van ontspanningsoefeningen, meditaties, filosofielezingen).

Je hebt bovendien onbeperkt toegang tot alle 125 lessen, ontspanningen, meditaties en filosofielezingen van seizoen 1, zolang als je abonnement loopt.

EXTRA voor alle abonnees: elke maand een livestream yogales door Anneke of Diana met gelegenheid tot vragen stellen. Meedoen met de live les op locatie is mogelijk.

Bij een maandabonnement heb je toegang tot alle nieuwe items van de lopende maand én tot heel seizoen 1. Je kunt op elke dag van de maand beginnen en dan stopt je abonnement een maand later. Bij verlenging van je maandabonnement houd je toegang tot de voorgaande maand(en).

Bij een seizoensabonnement heb je nog 2 maanden extra toegang tot seizoen 1 en 2 (tot 1 sept 2022).

Als je je nu al aanmeldt voor het hele seizoen, krijg je direct toegang tot seizoen 2020/2021

Specificatie SYO-abonnement

  • 4x per maand ontvang je op maandag een yogales van ca. 1 uur.
  • 4x per maand ontvang je op vrijdag een serie yogaoefeningen (20 à 30 min.) of een audio-opname van een ontspanning of een meditatie of een lezing uit ons archief van de cursus Yoga en wijsbegeerte.
  • 1x per maand een livestream yogales met gelegenheid tot vragen stellen.
  • Heeft een maand een vijfde maandag of vrijdag dan ontvang je op die dag een favoriet item van het vorig seizoen (aanbevolen door onze abonnees).
  • Elke eerste yogales van de maand is steeds van een toegankelijk niveau, afgestemd op mensen die nog niet veel yogaervaring hebben.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.