Saswitha Yoga Online

Het Saswitha Yoga Online (SYO) seizoen gaat deze keer in op 1 maart 2024 en loopt door tot 31 december 2024. De prijs blijft ook dit jaar € 395,- (maart – december 2024) of € 49,95 per maand (op elke dag van de maand te beginnen).

Of je nu een seizoensabonnement hebt of een maandabonnement, je hebt zolang als je abonnement loopt onbeperkt toegang tot alle yogavideo’s (korte en lange yogalessen op verschillende niveaus), audio’s van ontspanningen, meditaties, opgenomen lezingen over oosterse en westerse filosofie in relatie tot yoga, en tot al onze yogapodcasts.

Dit seizoen komen er nieuwe podcasts bij, waarbij we onder andere in zullen gaan op de uitvoering en werking van verschillende yoga-āsana’s. Anneke gaat nieuwe meditaties opnemen en verder blijven we je met de SYO-nieuwsbrieven inspireren en informeren over de verborgen parels uit het SYO-aanbod. Ook zijn we van plan de pen ter hand te nemen zodat je af en toe ook tekstjes van ons (Anneke en Diana) kunt verwachten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.