Saswitha Yoga Online oktober 2023 – januari 2024

Met een abonnement op Saswitha Yoga Online heb je toegang tot in totaal bijna 250 lange en kortere yogavideo’s door Anneke Verweijen en Diana Plenckers (en andere docenten van de Saswitha Opleiding) en audio-opnames van ontspanningen, meditaties en filosofielezingen. Ook: podcasts met en over oude geluidsopnames van Saswitha en Jos Plenckers en interviews met diverse gastdocenten.

Saswitha Yoga Online verlengd t/m januari 2024
Saswitha Yoga Online is het begin geworden van een nieuwe, online community. Begonnen in 2020, heeft het online-abonnement in drie jaar tijd een enthousiaste schare fans aan zich weten te binden. Er zijn yogaliefhebbers uit heel Nederland die, sommige al sinds het begin, thuis op hun eigen moment yogales krijgen van Anneke en Diana (en andere docenten van de Saswitha Opleiding) en regelmatig naar een interessante filosofielezing luisteren. Daarnaast is het abonnement voor studenten van de opleiding een waardevolle ondersteuning gebleken bij het thuis oefenen van yogahoudingen en -series, ook ter voorbereiding van hun examens. En we horen van veel yogadocenten dat ze de videolessen en audio-opnames waarderen om in hun eigen yogabeoefening scherp te blijven en ter inspiratie van de yogalessen die zij zelf geven. Redenen genoeg voor ons om het SYO-abonnement nog tot eind januari 2024 open te stellen.

Het abonnement
Sluit het Saswitha Yoga Online abonnement af en krijg direct toegang tot alle (bijna 250) video’s, audio’s, lezingen en podcasts van de afgelopen drie seizoenen. En ontvang wekelijkse SYO-nieuwsbrief met daarin:

  • tips en highlights uit alle vorige seizoenen;
  • nog niet eerder uitgebrachte lezingen uit de cursus Yoga en wijsbegeerte;
  • 1x per maand een nieuwe podcast van Anneke en Diana.

Je kunt kiezen voor het voordeel-abonnement okt ’23 t/m jan ’24 (als je je al in september aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle bestaande materialen!) of een maandabonnement. Zie hiernaast voor meer info en aanmelden.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.