Inschrijven

Kennismaken

Heb je belangstelling voor de opleiding tot yogadocent, meld je dan aan voor een oriëntatiegesprek met een van de docenten. We maken graag kennis met je, horen je motivatie om de opleiding te doen en je kunt ons je vragen stellen over de opleiding, je studieplan etc. Bij dit gesprek hoort ook een bewegingstest. Deze bestaat uit enkele yogahoudingen waarmee we een indruk krijgen van je bewegingsmogelijkheden, met name van de wervelkolom. Zie ook blz. 11 Toelating.

Je ontvangt bij dit gesprek je contract voor het Basisjaar en/of inschrijfformulier voor een cursus die je later kunt invullen en opsturen. Heb je ergens anders al een (gedeeltelijke) yogaopleiding gevolgd, dan bepalen we samen met jou in welk studiejaar of met welke cursus je het beste je yogaopleiding kunt voortzetten of voltooien.

Overige inschrijvingen

Om je aan te melden voor een module, studiejaar, workshop, special of bijscholing neem je contact op met ons secretariaat. Dit kan per e-mail of telefonisch. Voor elke inschrijving ontvang je een contract met daarbij de Algemene Voorwaarden. Deze staan ook op onze website. Als je het Basisjaar hebt afgerond, ontvang je het contract voor het volgende studiejaar op de laatste lesdag van het lopende seizoen. Idem na je tweede studiejaar.

Secretariaat

Natasja Verkerk beheert ons secretariaat en is meestal het eerste aanspreekpunt. Neem gerust contact op met haar voor het maken van een afspraak voor een oriëntatiegesprek en voor overige vragen.

Open dagen

Op onze open dagen ben je van harte welkom om kennis te maken met de opleiding. In de ochtend geven we yogales waarmee je onze stijl van lesgeven kunt ervaren. ‘s Middags krijg je informatie over de opleiding. Er zijn studenten en docenten aanwezig om je vragen te beantwoorden en je kunt het lesmateriaal inzien.

Contact

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.