Dankbaar

Regelmatig krijgen we lieve berichtjes en hartverwarmende bedankjes van jullie, onze studenten. Jullie bedanken ons voor de lessen (live en online), voor wat de opleiding voor sommigen op persoonlijk nive

au betekent, voor dat we er nog zijn. Wij op onze beurt danken jullie, allen die ons steunen in deze roerige tijden waarin we steeds weer samen, met elkaar, moeten aanpassen en meebewegen. Dankbaar zijn we voor het vertrouwen, dankbaar dat de opleiding er nog kan zijn. We houden ons aan de maatregelen, het kan niet anders, om als opleiding door te kunnen gaan. Voor iedereen.

De lessen kunnen nog altijd op de opleiding plaatsvinden (met voldoende ventilatie en anderhalve meter onderlinge afstand), maar als je om wat voor reden dan ook niet kunt komen is er Zoom, want Zoom staat bij elke les aan. Veel studenten maken daar al gebruik van. Voor de cursus Ayurveda van vorig seizoen bleek online zelfs onverwachte extra mogelijkheden te bieden. Daarom doen we deze cursus per januari opnieuw online. In deze Saswitha Yoga Actueel informeren we je hierover. En over het versnelde Basisjaar, over Yoga voor jongeren (onderdeel van Yoga voor kinderen) en over ons online yoga-abonnement. Diverse mogelijkheden om je te verbinden met yoga, met de opleiding, met elkaar. Fijn om je nu en ook na de kerstvakantie te kunnen verwelkomen, live of online.