Feestelijke jaarafsluiting 30 juni

jaarafsluiting-yogadocent-opleidingOp zondag 30 juni (15-18 u) is onze diploma-uitreiking en jaarafsluiting. Kom je ook? En neem gerust introducés mee. Ook alle certificaten kunnen dan worden opgehaald. We maken er een feestelijke middag van waarbij we terugkijken naar het afgelopen seizoen en de gediplomeerden in het zonnetje zetten. En… wil je bij de diploma-uitreiking nog een paar woorden zeggen? Laat het ons weten, dan geven we je daar graag de gelegenheid voor.
Om 14.30 u. gaat de deur open, om 15.00 u. start het programma. We sluiten af met een hapje en drankje én met muziek van DJ RobertO! Natuurlijk maken we ook een foto van alle gediplomeerden, zorg dat je erbij bent! Einde: ca. 18.00 u.

Verwacht je dit jaar je diploma te ontvangen, stuur dan vóór 22 juni per e-mail je gegevens naar Natasja. Het gaat om: alle afgeronde onderdelen, je naam (max 25 karakters), geboortedatum en -plaats.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.