Gediplomeerd Saswitha Yogadocent-bordje

Tijdens de diploma-uitreiking in juni kregen alle afgestudeerden een naambordje cadeau met daarop ‘Gediplomeerd Saswitha Yogadocent’ en hun eigen naam. Om op te hangen of neer te zetten. Dat deden we toen voor het eerst en de reacties waren zeer positief en enthousiast.
Daarom willen we nu alle afgestudeerde Saswitha Yogadocenten de kans geven ook om zo’n mooi naambordje aan te vragen. Het rechthoekige bordje van 20×15 cm (3 mm dik) is gemaakt van geborsteld aluminium, heeft 4 ronde boorgaten en wordt geleverd met afstandshouders waarmee je hem kunt ophangen. Jouw eigen naam komt onder het logo te staan.
Ben jij afgestudeerd aan onze opleiding wil jij ook zo’n mooi bordje? Je kunt het aanvragen bij Natasja: secretariaat@yoga-saswitha.nl. Kosten: €22,50 (incl. verzendkosten). We bestellen ze met een aantal tegelijk, dus het kan enkele weken duren voor je hem in huis hebt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.