Kinderyogadocenten: een vraag van Leen Demeulenaere

“Ik, Leen Demeulenaere, docente van de kinderyoga module sinds ettelijke jaren (en nog steeds) bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, ben op een leeftijd gekomen dat ik wat meer ruimte en tijd krijg. Die tijd wil ik graag invullen met onder andere een bezoekje aan mijn vroegere studenten van Saswitha. Ik draag jullie nog allemaal in m’n hart! Ik ben ook benieuwd wie er nu wat allemaal doet met de kinderyoga die jullie in Bilthoven leerden. Welke talenten van jullie zijn er in verweven, welke projecten zijn eruit gegroeid? Wat willen wij, jullie, graag delen en uitdragen in een wereld waar de yoga van het magische kind belangrijker is dan ooit? Waar kan ik helpen of nog iets bijdragen? Hoe kunnen we elkaar aanvullen en dragen? Ik hoor en lees het graag van jullie! Ik ben razend benieuwd en al even enthousiast! Lieve groet, Leen. PS. Sommigen van mijn Belgische kinderyogadocenten zoeken een leuke opleiding rond kinderyoga in combinatie met kinderdans. Iemand een tip?” Stuur je reactie naar: leen@kreakatau.be