NIEUW komend seizoen: BHV

bhv-voor-yogadocentenVoor studenten en docenten van de Saswitha Opleiding bieden wij komend seizoen voor het eerst een cursus bedrijfshulpverlening (BHV) aan in samenwerking met BHVNederland. Met aandacht voor wat yogadocenten in hun werk kunnen tegenkomen. De cursus bestaat uit e-learning en een praktijkdag op de opleiding. Alle gangbare onderdelen van bedrijfshulpverlening komen aan bod: beginnende brand blussen, spoedeisende en niet-spoedeisende hulp (reanimatie, wonden verbinden) en ontruiming. Ook te volgen als herhalingsdag wanneer je eerder al een BHV-cursus hebt gedaan. De cursusdag wordt afgerond met een examen. Ben je geslaagd, krijg je een certificaat en een BHV-pasje.
Contacturen: 6 (excl. 4-6 u e-learning). Datum: donderdag 19 september 2019 (9.30-17u). Kosten: Basiscursus BHV, 1 dag incl. e-learning: € 199,- / Bedrijfshulpverlening als herhaling (BHV-H) voor BHV’ers, 1 dag: € 179,- Je kunt je nu al aanmelden bij ons secretariaat. Bel 030-22 92 744 of stuur een mail.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.