Open Dag 27 aug 2017

Ook yogadocent worden? Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 27 aug 2017. Of je nu een complete erkende vierjarige yogaopleiding wil volgen of als je informatie wil over losse cursussen of bijscholingen. Als je al eerder een opleiding hebt gevolgd bijvoorbeeld, maar ook als je je wil verdiepen in yoga. Voor jezelf.

Je kunt een yogales volgen, praten met docenten en studenten van de opleiding en het lesmateriaal inzien. ’s Middags krijg je informatie over de opleiding.

Tijd: van 11 tot 14 uur. Meld je aan via 030 229 27 44 of secretariaat@yoga-saswitha.nl. Je kunt de nieuwe studiegids aanvragen via de website, dan krijg je ‘m thuisgestuurd. Je kunt ook een online yogales meedoen om een idee te krijgen van onze stijl van lesgeven.

“Old school yoga is wat wij als Saswitha Yogadocenten doen. Adem, beweging, ontspanning. Geen attributen, geen muziek, maar de cursist begeleiden naar de eigen innerlijke ervaring.”

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.