Open Dag 25 juni 2017

Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 25 juni 2017. Of je nu een complete erkende vierjarige yogaopleiding wil volgen of als je informatie wil over losse cursussen of bijscholingen. Als je al eerder een opleiding hebt gevolgd bijvoorbeeld, maar ook als je je wil verdiepen in yoga. Voor jezelf.

Je kunt een yogales volgen, praten met docenten en studenten van de opleiding en het lesmateriaal inzien. ’s Middags krijg je informatie over de opleiding. Koffie en thee staan klaar.

Tijd: van 11 tot 14 uur. Meld je aan via 030 229 27 44 of secretariaat@yoga-saswitha.nl. De nieuwe studiegids is in voorbereiding. Je kunt alvast de studiegids aanvragen, dan krijg je ‘m thuisgestuurd zodra we ‘m binnen hebben.

Als je een keer een hele lesdag wil meemaken, kun je je ook opgeven voor de workshop Zonnegroet op zondag 7 mei 2017. Of je kunt een online yogales meedoen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.