Spiritual Teacher Training

Eind januari 2017 was Sri Shyamji Bhatnagar opnieuw op onze opleiding. Hij gaf het tweede deel van de Spiritual Teacher Training (STT) over Naada Yoga, koshas and chakras. Voor cursisten van de Saswitha Opleiding, voor yogadocenten met kennis van de chakra’s en voor studenten van Sri Shyamji Bhatnagar.

Volgend seizoen wil Shyamji een nieuwe training op de opleiding geven voor de studenten van de STT, maar die ook open zal zijn voor nieuwe mensen die zijn kennis en kunde willen ervaren. Zet de data alvast in je agenda: 22-26 januari 2018.

Meer informatie over de intensive van 2017 vind je in de flyer, klik op het plaatje om deze te openen.
Op onze Facebook-pagina lees je een verslag van deze bijzondere week.

FlyerSTT2017

Over Sri Shyamji Bhatnagar
Sri Shyamji Bhatnagar is een internationaal vermaard meditatieleraar en dé autoriteit ter wereld wat betreft de kennis van de microchakra’s. Hij ontwikkelde de techniek van InnerTuning®: een praktische toepassing van de klassieke Svara Yoga en Naada Yoga. Anneke Verweijen en Yvonne Buis volgden de afgelopen jaren bij hem de opleiding Cranio Facial InnerTuning® Practitioner waarvoor zij het diploma van het Chakra Institute New York behaalden.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.