Maja J. Kooistra

Gastdocent in de cursus Yoga en Wijsbegeerte

Achtergrond

Dr. Maja J. Kooistra is gepromoveerd in de fysische geografie en heeft 45 jaar ervaring en kennis in het uitvoeren van een breed scala aan onderzoeken en opdrachten in Nederland en het Buitenland, voor het grootste deel in dienst van het voormalig Ministerie van LNV.

De werkzaamheden lagen op het gebied van de fysische geografie, bodemkunde, vegetatiekunde, hydrologie, landbouw en archeologie. De context was zowel zuiver wetenschappelijk als toegepast, strategisch, beleidsmatig of diplomatiek van aard. Zij heeft regelmatig colleges en cursussen in binnen- en buitenland gegeven en ca. 100 wetenschappelijke publicaties in gereviewde tijdschriften geschreven.

Daarnaast was zij enkele jaren docent Intuïtieve Ontwikkeling bij Mens en Intuïtie in Amersfoort, is healer en reader en een N.L.P. graduate, IEP Nijmegen. Zij is auteur van populaire boeken en artikelen over de relatie mens – natuur en geeft hierover regelmatig lezingen, workshops en trainingen. Website: www.bomen.org


Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.