Terugblik feestelijke diploma-uitreiking

diploma-uitreiking 2018

Zondag 2 juli sloten we het seizoen 2017/2018 feestelijk af. Tweeëndertig studenten ontvingen hun diploma voor de vierjarige opleiding. Kunstenaar Pieter Weltevrede vertelde voorafgaand aan de uitreiking over zijn werk. Diana en Anneke hielden beiden een mooie speech en ook verschillende van de gediplomeerden deden dat. Er werd veel gelachen en hier en daar een traantje weggepinkt. Wat is er veel gebeurd in de opleidingsjaren! Daarna werden een voor een de diploma’s uitgereikt. We besloten de middag swingend met muziek van DJ RobUSk.
Die middag namen wij ook afscheid van docent Ineke Visser. Ineke gaf 14 jaar lang met veel toewijding en kunde Yoga voor lichamelijk gehandicapten in het specialisatiejaar Yoga voor Doelgroepen. Bovendien gaf ze regelmatig met veel plezier les in de cursus Ayurvedische massage. Ineke’s waardevolle lessen en haar zo pure en hartelijke stijl zullen we missen. We wensen haar alle goeds voor de toekomst.
Een verslag van de diploma-uitreiking in beeld vind je op Facebook.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.