Zonnegroet

Deze workshop wordt in verband met onze sluiting in 2024 niet meer aangeboden. Lees meer in de nieuwsbrief.

 

In deze workshop leer je de voorbereidende oefeningen en de klassieke uitvoering van de Sūryanamaskāra. De filosofische en psychologische achtergronden en de effecten op lichaam en bewustzijn komen uitgebreid aan bod. Daarnaast gaan we in op de emotionele en spirituele betekenis van het vuur en de zon voor de mens, bezien vanuit de Indiase mythologie. Ook leer je de twaalf Sanskriet namen van de zon die als mantra’s deze klassieke serie yogahoudingen begeleiden en versterken.

Deze workshop is open voor iedereen die zich wil verdiepen in yoga of kennis wil maken met de stijl van lesgeven van de opleiding. Ook te volgen als bijscholing: hoe leer je je cursisten de Zonnegroet? Je ontvangt een bewijs van deelname met bijscholingspunten VYN.

De inhoud van deze workshop is opgenomen in het themaweekend van het Basisjaar.

Wat studenten zeggen

“Een zeer fijne en uitgebreide workshop. Aan een ieder die de zonne­groet wil verdiepen of aanleren van harte aan te bevelen!” – Sharon

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.