5-daagse Intensive Naada Yoga

Anneke Verweijen: “Van 24 t/m 28 januari 2018 komt Sri Shyamji Bhatnagar voor de derde keer naar onze opleiding voor een verdiepende 5-daagse Intensive Naada Yoga. Naada Yoga is een zeer subtiele vorm van yoga, waarbij je door middel van klank (mantra’s) de energie in de chakra’s kan ervaren.

Shyamji heeft een speciale kwaliteit in zijn stem, Surya Ākashā, ‘gouden ruimte’. Deze kwaliteit in de stem doordringt het subtiele lichaam en creëert openingen in de microchakra’s.

De ervaringen die je daardoor opdoet zijn heel wezenlijk. Ze raken je diep, ontroeren, schonen op, verhelderen en bieden ook inzicht in diepere lagen van het bestaan. Hij is voor mij een belangrijke leraar en ik vind het altijd weer bijzonder om zijn lessen te mogen ontvangen”.

Shyamji Bhatnagar

Shyamji is inmiddels 82 jaar en we zijn zeer verheugd dat hij opnieuw wil afreizen naar Bilthoven om zijn kennis en ervaring te delen.

Voor iedereen met enige kennis van de chakra’s. De Intensive is tevens onderdeel van de Spiritual Teacher Training, deelnemers aan deze meerjarige training zullen ook aanwezig zijn.

Als je je wilt aanmelden of vragen hebt over praktische zaken kun je terecht bij Natasja Verkerk van het secretariaat. Heb je inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met Anneke Verweijen op via anneke.verweijen@yoga-saswitha.nl of 085-8784533.