Modules september

Je kunt je nog inschrijven voor de volgende modules die na de zomervakantie starten:
Adem en ademtherapie met Anneke Verweijen. Ademtechnieken om je eigen ademgevoel te verdiepen en om de adem bij een ander te begeleiden en vrij te maken. 8 lesdagen op dinsdag (16.00-21.00 u) of vrijdag (10.00-15.00 u). Start: di 7 of vr 9 sept. 2022.
Ayurvedische beginselen (online cursus) met Mariëlle Glorie. In deze online cursus leer je alles over voeding en leefstijl volgens Ayurveda. Kennis van de dosha’s en hoe een eventuele onbalans te herstellen. 8 lesdagen. Start: ma 5 sept 2022. Tijd: 15.30-19.30 uur. Optioneel: zelf een ayurvedische maaltijd klaarmaken in je eigen keuken o.l.v. docent Mariëlle Glorie, elke lesdag vanaf 13.30 uur. Recepten krijg je van tevoren gemaild.
Yoga voor ouderen met Yvon Buis. Yoga aangepast aan de specifieke mogelijkheden en beperkingen van de oudere mens, bijv. hoe je een complete yogales op een stoel kunt geven. De benadering vanuit de yoga en de fysiotherapie worden naast elkaar gezet. 8 lesdagen. Start: vr 9 sept. 2022. Tijd: 16.00-21.00 u.
Anatomie en yoga met Elisa Fischer. Hoe werkt het menselijk lichaam en wat is het effect van yoga op het fysieke functioneren? Dat leer je in deze cursus die is toegespitst op wat je als yogadocent moet weten. Voor yogadocenten en voor studenten van de opleiding. 8 lesdagen. Start: vr 2 sept. 2022. Tijd: 10.00-15.00 u.

Inschrijven voor een module? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat. Wanneer we je inschrijving en je betaling hebben ontvangen, ben je ingeschreven. Je krijgt hiervan zo spoedig mogelijk bericht (in de zomerperiode kan het soms een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt omdat we op wisselende dagen aanwezig zijn).

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.