Open dag – zondag 7 april 2019

Ook yogadocent worden? Of wil je je verdiepen in yoga, voor jezelf?

Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 7 april 2019. Tijdens de open dag kun je yogales volgen, praten met docenten en studenten van de opleiding en het lesmateriaal inzien. Graag even aanmelden.

opendag-saswitha-2018

Op de open dag ontvang je meer informatie over onze complete erkende vierjarige yogaopleiding (500 uur) en over losse cursussen of bijscholingen.

Opleiding tot yogadocent
Onze opleiding tot yogadocent is een 4-jarige (parttime) beroepsopleiding (500 contacturen) en bestaat uit meerdere studiejaren en cursussen (modules). Er zijn verplichte onderdelen en enkele die je kunt kiezen op grond van je eigen interesse. De cursussen kun je naast de studiejaren doen of je reserveert er extra studietijd voor. De volledige opleiding duurt dan uiteraard langer dan vier jaar. Ook kun je een pauzejaar inlassen. Elk jaar en elke cursus waarvoor je een certificaat hebt ontvangen blijft geldig voor je diploma.

Lees hier meer over onze opleiding tot yogadocent.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.