Open dag – zondag 1 september 2019

Ook yogadocent worden? Of wil je je verdiepen in yoga, voor jezelf?

Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 1 september 2019. Tijdens de open dag kun je yogales volgen, praten met docenten en studenten van de opleiding en het lesmateriaal inzien. Graag even aanmelden.

Op de open dag ontvang je meer informatie over onze complete erkende vierjarige yogaopleiding (300 uur basisopleiding + 200 uur verdieping/specialisatie) en over losse cursussen of bijscholingen.

Opleiding tot yogadocent
Onze opleiding tot yogadocent is een 4-jarige (parttime) beroepsopleiding (500 contacturen) en bestaat uit meerdere studiejaren en cursussen (modules). Er zijn verplichte onderdelen en enkele die je kunt kiezen op grond van je eigen interesse. De cursussen kun je naast de studiejaren doen of je reserveert er extra studietijd voor. De volledige opleiding duurt dan uiteraard langer dan vier jaar. Ook kun je een pauzejaar inlassen. Elk jaar en elke cursus waarvoor je een certificaat hebt ontvangen blijft geldig voor je diploma.

Old school hatha yoga
Old school hatha yoga leer je bij de oudste yogaopleiding van Nederland. Of je nu yogadocent wil worden of je gewoon wil verdiepen in yoga, puur voor jezelf.
Je krijgt les van senior docenten met een jarenlange leservaring in yoga en andere aan yoga gerelateerde vakken. Niet alleen leer je de āsana’s in praktijk en theorie, maar ook alles over adem, prānāyāma, ontspanning, meditatie, Ayurveda, anatomie, mantra, yantra, chakra’s, filosofie en de achtergronden van yoga. Als yogadocent kun je je bij ons ook specialiseren in zwangerschapsyoga, kinderyoga en chakrapsychologie. Voor yogadocenten zijn er ook jaarlijks bijscholingen door gastdocenten uit binnen- en buitenland. Elk jaar organiseren wij bovendien een studiereis naar India speciaal voor studenten en oud-studenten van de opleiding.

Lees hier meer over onze opleiding tot yogadocent.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.