Open dag – zondag 27 aug 2017

Ook yogadocent worden? Of wil je je verdiepen in yoga, voor jezelf?

Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 27 augustus 2017 (11-14 u). Tijdens de open dag kun je een yogales volgen, praten met docenten en studenten van de opleiding en het lesmateriaal inzien. ’s Middags krijg je informatie over de opleiding. Graag even aanmelden.

De open dag bezoek je als je onze complete erkende vierjarige yogaopleiding (500 uur) wil volgen of als je informatie wil over losse cursussen of bijscholingen.

Open dag

Programma open dag
11.00-12.30 u yogales in grote en kleine zaal
12.30-13.00 u pauze, gelegenheid om met cursisten te praten en lesmateriaal in te zien
13.00-14.00 u informatie over de opleiding in de grote zaal
vanaf 14.00 u aanmeldings/oriëntatiegesprekken met docenten

Opleiding tot yogadocent
Onze opleiding tot yogadocent is een 4-jarige (parttime) beroepsopleiding (500 contacturen) en bestaat uit meerdere studiejaren en cursussen (modules). Er zijn verplichte onderdelen en enkele die je kunt kiezen op grond van je eigen interesse. De cursussen kun je naast de studiejaren doen of je reserveert er extra studietijd voor. De volledige opleiding duurt dan uiteraard langer dan vier jaar. Ook kun je een pauzejaar inlassen. Elk jaar en elke cursus waarvoor je een certificaat hebt ontvangen blijft geldig voor je diploma.

Voor het diploma van de Saswitha Yoga Opleiding moeten de volgende onderdelen zijn afgerond:

Totaal aantal contacturen:  500

Lees hier meer over onze opleiding tot yogadocent.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.