Special: Yantra’s en mandala’s met Pieter Weltevrede

Je kunt je vandaag en maandag nog aanmelden voor de Special Yantra’s en mandala’s die donderdag 15 sept a.s. start. In deze driedaagse workshop leer je hoe zelf yantra’s en mandala’s ontwerpt en inschildert volgens vaste patronen en kleuren. Yantra’s zijn getekende diagrammen, die je kunt gebruiken om in een bepaalde bewustzijnstoestand te komen. Elke yantra is het symbool van een specifieke energie. Mandala’s, en speciaal de kristalmandala’s, teken je volgens patronen die verbonden zijn met numerologische getallen, maar kennen meer vrijheid in hoe je ze vormgeeft. Voor spirituele groei kunnen yantra’s en mandala’s een belangrijke rol spelen. Het tekenen en inkleuren stimuleert tegelijkertijd de beide hersenhelften. Daardoor voel je je kalmer, ontwikkel je meer vertrouwen en voel je je één met de natuur en met je eigen natuur.

Special Yantra’s en mandala’s. Docent: Pieter Weltevrede. Data: do 15, 29 sep, 13 okt. 10.00-15.00 u. Contacturen (bijscholingspunten VYN): 12. Kosten: € 285,- Aanmelden: secretariaat@yoga-saswitha.nl of tel. 030-22 92 744

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.