Fianne-Mulder

Fianne Mulder

Docent in het studiejaar Didactische vorming

Achtergrond

Fianne Mulder was jarenlang werkzaam in de sociale en zakelijke dienstverlening. Na een wereldreis van drie jaar ging zij studeren aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Momenteel is Fianne yogadocent bij en eigenaar van Bodhi yoga en mindfulness in Rotterdam. Daar geeft zij lessen hatha yoga, yoga voor ouderen, zwangerschapsyoga en babymassage. Naast haar opleiding bij de Saswitha Opleiding volgde zij ook diverse bijscholingen en workshops op het gebied van hatha yoga, naada yoga en microchakra’s, thai yoga massage, yin yoga en chandra yoga. Deze bijscholingen heeft zij onder andere gevolgd bij Sri Shyamji Bhatnagar, Daniel Strausser, Eric Staals en Annie Boekhout.


Yoga is voor mij ....

“…verstilling en bewustwording. In de oefeningen is er geen tijd, geen druk, geen trekkracht van de buitenwereld. Het is eenvoudigweg zijn, in mezelf en in het moment, met alles wat er is. Voelen, gewaarworden en verwonderen over dat wat zich aandient. In het dagelijks leven geeft yoga me inzicht in mezelf, mijn gedrag, de keuzes die ik maak.”

Favoriete ãsana

Favoriete-asana-Fianne-mulder “Ik heb veel favoriete āsana’s, maar er is één āsana die eigenlijk dagelijks in mijn eigen beoefening voorkomt en dat is de pascimottānasana (zittende vooroverbuiging). Niet altijd even toegankelijk, maar hij brengt me steevast een diep gevoel van aarding, van landen in mezelf. Dat geeft een enorme rust, verstilling en vertrouwen. Een mooie oefening ter voorbereiding op meditatie.“

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.