Jeanet Heilbron

Docent in het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga

 

Informatie

Jeanet Heilbron is yogadocent in haar eigen bedrijf Yoga Zunnebelt in Zwolle. Naast de Saswitha Opleiding, die zij volledig heeft afgerond, heeft zij sinds 1989 verschillende yoga en massage opleidingen gevolgd in binnen en buitenland, zoals: Hatha Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Sivananda Yoga, Purna Yoga, Anusara Yoga, Yoga Therapie en Pralaya Yoga. Deze opleidingen heeft zij gevolgd bij o.a. Shiva Rea, Robert Boustany en Aadil Palkhivala. Op het gebied van massage heeft zij Ayurvedische massage, Thai Yoga Massage, Klankschaalmassage, Dorntherapie en Babymassage gevolgd. Jeanet is aan de Saswitha Opleiding verbonden als docent in het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga.

Favoriete ãsana

"Suryanamaskara. Het betekent voor mij ontwaken. En ook bundelen van mijn energie. Ik sta altijd vroeg op en dan begin ik mijn oefeningen ermee. Daarna pas asana´s en meditatie. Door de Zonnegroet voel ik echt de energie door m´n lijf stromen. Ik voel me krachtig, vitaal. En dat gevoel blijft de hele dag."

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.