Jeanet-Heilbron

Jeanet Heilbron

Docent in het Basisjaar en het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga

Achtergrond

Jeanet Heilbron is yogadocent en massagetherapeut. Naast de Saswitha Opleiding, die zij volledig heeft afgerond, heeft zij sinds 1989 verschillende yoga- en massageopleidingen gevolgd in binnen- en buitenland, zoals: Hatha Yoga, Yoga Nidra, Kriya Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Sivananda Yoga, Purna Yoga, Anusara Yoga, Yoga Therapie en Pralaya Yoga. Sinds 2013 volgt zij de lessen en opleidingen van Mātājī (Sadhvi Abha Saraswathi) in Rishikesh, India en op de Saswitha Opleiding.
Op het gebied van massage heeft zij Ayurvedische massage, Thai Yoga Massage, Klankschaal-massage, Dorntherapie en Babymassage gevolgd. Jeanet is aan de Saswitha Opleiding verbonden als docent in het specialisatiejaar Zwangerschapsyoga en in het eerste basisjaar.


Yoga is voor mij ....

“Yoga is voor mij meer dan de yogalessen die je wekelijks geeft. Yoga is mijn leven en maakt daardoor ook een deel uit van mijn gezin. Yoga is ook leven, omgaan met anderen, zorg voor de natuur en werken vanuit Ahimsa, waarbij ook alle andere yama's en niyama's tot uiting komen.”

Favoriete ãsana

"Surya Namaskar. Het ontwaakt het vuur in mij. En daarbij geeft het een ook bundeling van mijn energie. Ik sta altijd vroeg op en dan begin ik de dag met Surya Namaskar. Om daarna nog enkele asana´s en meditatie beoefenen. Door Surya Namaskar voel ik echt de energie door m’n lichaam stromen. Ik voel me krachtig, vitaal. En dat gevoel blijft de hele dag.”

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.