Verder nog op de agenda deze maand

saswitha-yoga-opleiding•    Scriptiebegeleiding: 17 sept 2022, 16.00-18.00 uur. Bijeenkomst waar Anneke Verweijen algemene informatie geeft over het schrijven van je eindscriptie (āsanascriptie of onderzoeks-scriptie). Behandeld wordt: de eisen waaraan de scriptie moet voldoen; hoe je onderwerp te kiezen, te onderzoeken en uit te werken; de tijdsplanning voor het inleveren van je opzet, voorlopige en definitieve versie. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Graag van tevoren aanmelden bij het secretariaat of bel 030 – 229 27 44.
•    Uitreiking certificaten Yoga-instructeur 200 uur: zaterdag 24 sept 2022, 17.00 uur. Kom jij in aanmerking voor dit nieuwe 200-uurs certificaat van de Saswitha Opleiding en heb je je nog niet aangemeld, stuur dan z.s.m. je gegevens op naar het secretariaat. Vermeld in je mail: de benodigde afgeronde onderdelen, je achternaam en voornamen zoals je deze op het diploma vermeld wil zien, je geboortedatum en je geboorteplaats. Voor het 200-uurs certificaat van de Saswitha Opleiding dienen de volgende onderdelen afgerond te zijn:
1.    Basisjaar
2.    Didactische vorming
3.    Module Anatomie en yoga

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.