Welkom!

Deze en vorige week zijn de meeste groepen gestart en heten we alle nieuwe studenten en de studenten die hun opleiding dit seizoen vervolgen van harte welkom! Fijn om iedereen weer live te zien in ons mooie pand in Bilthoven. Kun je een keertje niet komen? We houden Zoom aan staan zodat je de les eventueel online kunt volgen.

Geeske Dekker is met ingang van dit studiejaar onze nieuwe secretaresse. We zijn heel blij dat zij ons team is komen versterken. Geeske heeft de Saswitha Opleiding gedaan en kent de opleiding dus ook van de kant van de studenten. In deze periode is zij bezig zich het secretariaat, met alle werkzaamheden die dat behelst, eigen te maken. We heten Geeske van harte welkom. Natasja Verkerk blijft de financiële administratie doen. De nieuwe tijden dat het secretariaat bereikbaar is, zijn: maandag en dinsdag van 9.00-14.00 u, vrijdag van 9.00-17.00 u.

In deze Saswitha Yoga Actueel aandacht voor de bijscholingen die binnenkort op de agenda staan. Voor de latevakantievierders, voor degenen die eerst nog geen zin hadden maar onlangs bedachten toch nog wat te willen gaan doen, voor allen die niet een hele opleiding (met examens) willen volgen maar wel willen blijven leren, voor iedereen die eerst zijn normale bezigheden wilde opstarten en nu toch ineens ruimte voelt voor zichzelf, voor jullie allemaal hebben we een aantal mooie bijscholingen op het programma die deze en volgende maand starten. En… instromen in de studiejaren Basisjaar, Didactische vorming, Chakravidya, Chakrapsychologie en Zwangerschapsyoga kan ook nog!

En dan nog dit: wist je dat zelfstandige yogadocenten die een bijscholingscursus volgen, de kosten hiervan nog altijd kunnen opvoeren als bedrijfskosten? Vakliteratuur en studiekosten voor het uitbreiden van bestaande vakkennis kunnen volledig worden opgevoerd als bedrijfskosten. Deze en meer informatie vind je op de website van de Vereniging Yogadocenten Nederland: www.yoganederland.nl/nieuws/aftrekbaarheid-studiekosten/ Op dezelfde pagina wordt ook verwezen naar het overzicht mogelijk aftrekbare zakelijke kosten op het ondernemersdeel van de website van de belastingdienst.