14 apr 2019: Winand Callewaert

ProfCallewaert‘Word ik gevangen door wat mij omringt of kan ik toch mijn eigen keuzes maken?’
Yoga/meditatie: Anneke Verweijen

Professor Callewaert zal spreken op de hem zo eigen en persoonlijke manier over hoe de mens temidden van de grote invloed die de wereld op hem heeft via cultuur, lectuur, religie, natuur en omgeving, zelf kan bepalen hoe daarmee om te gaan en toch zijn vrijheid kan vinden. De volgende thema’s zullen aan bod komen: ‘westerse filosofie’ en ‘oosters animisme’; mijn microkosmos en de vāstu śastra; mijn ‘Onze Vader’ en ‘de wijzen gaven Het vele namen’; ook als Durgā niet zou bestaan, toch heb ik Haar nodig: we moeten onze eigen kapellekes maken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.