Naada Yoga Intensive

Een unieke kans om les te krijgen van Sri Shyamji Bhatnagar, leraar van leraren op het gebied van chakra’s en microchakra’s, tijdens de 5-daagse Naada Yoga Intensive.

Deze intensieve cursus is open voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de chakrapsychologie en zich wil laten onderdompelen in de subtiele klanken (Naada Yoga) waarmee je de energie in de chakra’s kunt ervaren en openingen kunt creëren.

De vijfdaagse vormt deel 3 van de Spiritual Teacher Training (STT) die in 2016 is gestart en is ook los te volgen voor yogadocenten, studenten van de Saswitha Opleiding en overige geïnteresseerden met enige kennis van de chakrafilosofie.

Saswitha Yogadocent Yvon Buis schrijft:

Mijn eerste kennismaking met de lessen van Shyam Bhatnagar gaf me een schok. Het was alsof ik op een snelweg was beland die me naar een andere staat van bewustzijn leidde. Jarenlange gestage yogabeoefening hadden inzicht, evenwicht en stabiliteit in mijn leven gebracht.

Deze leraar gaf me een ‘shortcut’ naar vreugde, geluk en dankbaarheid.

Zijn lessen, zijn staat van bewustzijn, het chanten van de mantra’s, de stilte daarna: de akasha die diep doordringt door blokkades in mijn microchakra’s. Het maakt dat er meer neuronen in mijn brein ‘aan’ gaan. Zo probeer ik onder woorden te brengen en te verklaren wat er met me gebeurt tijdens zijn lessen en ook daarna.

Laat je verrassen en pak deze kans om van een uitzonderlijke leraar les te krijgen!

Data: woe 24 jan – zo 28 jan 2018, wo-za 16.00-21.00 uur, zo 10.00-17.00 uur
Contacturen (bijscholingspunten VYN): 22
Meer informatie: kijk op onze website

Aanmelden en/of vragen? Neem contact op met het secretariaat via 030 229 27 44 of stuur een e-mail naar secretariaat@yoga-saswitha.nl.