Yvon Buis

Docent in het tweede en derde basisjaar en in de specialisatiejaren Yoga voor doelgroepen en Chakrapsychologie

 

Informatie

Yvon Buis is yogadocent en fysiotherapeut. Echtgenote en moeder. Ze is geïnteresseerd in mensen. Hoe bewegen ze en wat beweegt ze. Waarom loopt de één rechtop, de ander krom. Hoe zit het lichaam in elkaar, hoe werkt het, hoe ontstaan patronen, vormen. En wat heeft dat te maken met de wereld, het lichaam, het denken, woorden, geluid, het begin, de oerknal. De combinatie fysiotherapie en yoga is voor haar perfect, passend bij de zoektocht naar hoe, wat en waarom. Yvon is als docent verbonden aan de Saswitha Opleiding in het tweede en derde basisjaar, ze is de docent van het onderdeel yoga voor ouderen in het Specialisatiejaar Yoga voor doelgroepen en geeft les in het specialisatiejaar Chakrapsychologie.

Favoriete ãsana

"Mijn favoriete asana is Savasana, goed liggen. Ik ben aanwezig in heel mijn lichaam. Ik voel de ruimte in mijn lichaam. Ik neem de ruimte om me heen waar. De ruimte vult mijn lichaam, mijn lichaam vult de ruimte. Volmaakt bewustzijn. Eénheid."

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.