Nieuwe stap: certificaat yoga-instructeur (200 uur)

Goed nieuws! Nadat wij begin dit jaar al aankondigden dat wij de accreditatie voor het nieuwe door de Vereniging Yogadocenten Nederland erkende 200-uurs certificaat aan het voorbereiden waren, hebben wij in de zomervakantie bericht ontvangen dat “is vastgesteld dat de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte heeft aangetoond dat de 200-uurs opleiding tot yoga-instructeur voldoet aan de criteria van het BasisProgramma Opleidingen van de VYN.” Het certificaat Yoga-instructeur (200 uur) van de Saswitha Opleiding is daarmee een feit!
Voor het 200-uurs certificaat van de Saswitha Opleiding dienen de volgende onderdelen afgerond te zijn:
1. Basisjaar
2. Didactische vorming
3. Module Anatomie en yoga
Kom jij in aanmerking voor dit nieuwe 200-uurs certificaat van de Saswitha Opleiding, stuur dan je gegevens op naar het secretariaat. Vermeld in je mail: alle afgeronde onderdelen, je achternaam en voornamen zoals je deze op het diploma vermeld wil zien, je geboortedatum en je geboorteplaats.
Zaterdag 24 september 2022 om 17.00 uur is de feestelijke uitreiking van het certificaat Yoga-instructeur (200 uur) van de Saswitha Opleiding in Bilthoven.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.