Anneke Verweijen

Directeur van de opleiding sinds 1999. Docent in het eerste en tweede basisjaar, het specialisatiejaar Yoga voor doelgroepen, de cursus Adem en Ademtherapie, de bijscholing Yoga Intervisiegroep en de workshop Yoga en Adem.

 

Informatie

Anneke Verweijen volgde begin jaren tachtig de Saswitha Opleiding en is er sinds 1991 werkzaam als docent. Samen met Diana Plenckers vormt zij de directie van de opleiding. Ze studeerde HBO KenO en heeft jarenlang met kinderen, jongeren en gezinnen gewerkt. Ze is leerling van Saswitha en Jos Plenckers en heeft na haar opleiding vele bijscholingen gevolgd. Onder meer bij Shyam Bhatnagar, Harish Johari en Dr. Prakash Mathur in Nederland en India. Anneke volgde een coachopleiding en heeft zich persoonlijk verdiept en ook trainingen gevolgd op het gebied van holistische psychotherapie. Ze is moeder van drie kinderen.

Favoriete ãsana

Konāsana, Prasārita Padottanāsana, Supta Virāsana, Dhanurāsana, Pādahastāsana, Sarvangāsana.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.