cindy

Cindy Pauëlsen

Docent in het studiejaar Didactische vorming (Basisopleiding).

Achtergrond

Cindy kwam in 1994 tijdens haar reis door Azië voor het eerst in aanraking met yoga. Een paar jaar later was het voor haar ‘een weten’ dat zij yogadocente wilde worden. In 2000 begon zij met de Saswitha Opleiding en volgde daar vele opleidingsjaren, modules en workshops bij diverse docenten, waaronder Sadhavi Abha Saraswati (Yoga Nidra teacher training) en Sri Shyamji Bhatnagar (Naada Yoga en Micro chakra’s).
In 2003 richtte zij Yoga Noordwijk op, een grote yogaschool in Noordwijk, waar zij sindsdien met veel enthousiasme yogalessen verzorgt. Elk jaar brengt Cindy een aantal weken door in Indonesíë (Sumatera) waar zij onder andere yogales geeft aan lokale vrouwen. Cindy is moeder van een dochter.


Yoga is voor mij ....

“… ervaren wat er werkelijk toe doet in deze wereld, ervaren wat werkelijk ís en zo ervaren wie ik ten diepste ben”

Favoriete ãsana

“Eigenlijk heb ik meerdere favoriete āsana’s. De steeds andere beleving van de adem in de verschillende asana’s maakt dat steeds weer een ander aspect van mezelf wordt uitgelicht en wakker gemaakt, een ervaring die ik buitengewoon bijzonder blijf vinden.
De Koeienkop ervaar ik als heel intens. Tegelijkertijd het ervaren van de enorme bundeling en het ervaren van kracht, liefde, ruimte én stilte middels de adem. Beyond words……”

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.