Yoga voor kinderen en jongeren, aanmelden kan nog

Yoga voor kinderen en yoga voor jongeren is zoveel méér dan een speelse variatie op het lesgeven aan volwassenen. Met yoga leren kinderen zichzelf te ervaren, hun lichaam bewust te worden. Het helpt ze hun basis (eerste en tweede chakra) te voeden en te versterken. Bij jongeren (derdechakraleeftijd) is yoga een belangrijke ondersteuning in het vormgeven aan de eigen persoonlijkheid. Wat vind ik, wat wil ik, wie ben ik?
In deze cursus kom je zelf ook weer in contact met je verleden als kind, als puber. Dit kan confronterend zijn, maar brengt je ook bij meer begrip, compassie, en bij een hervonden vrijheid om je eigen keuzes te maken, van binnenuit. Docent Leen Demeulenaere is orthopedagoog en yogadocent met een jarenlange ervaring in het lesgeven aan (jonge) kinderen. Yogadocent Caroline Brand ontwikkelde als middelbareschooldocent een passie voor jongeren en legde zich toe op het lesgeven aan deze doelgroep. Specialisatie voor yogadocenten, 8 lesdagen, 37 contacturen, start za 9 okt. Meer info of aanmelden.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.