Docent Lot Heijke over Yoga en meditatie

“Wil je leren mediteren? Of mediteer je al, maar zou je dit gestructureerder willen doen? Of wil je meditatie in je dagelijks leven leren inpassen? Allemaal goede redenen om in januari te starten met de cursus Yoga en meditatie. Tijdens alle lesdagen oefen je veel. Je begint met een klassieke Saswitha Yogales. Daarnaast leer je verschillende meditatievormen, die in de loop van de cursus stap voor stap worden opgebouwd. Als achtergrond bespreken we de hoofdlijnen van de boeddhistische filosofie en de yogasutra’s, die beide veel te melden hebben over de werking van de geest. En tenslotte de verbinding tussen beoefening, theorie, en het dagelijks leven – waar het uiteindelijk allemaal om gaat. De cursus start op 22 januari 2021. Welkom!” Klik op de links voor meer informatie over Lot Heijke en over de cursus Yoga en meditatie.
Overige cursussen die in januari starten zijn: Ayurvedische massage (start: vr 15 jan). Docent: Diana Plenckers; Ayurvedische beginselen (start: vr 15 jan). Docent: Mariëlle Glorie; Adem en prānāyāma (start: vr 15 jan). Docent: Noor Palazzi; Anatomie en yoga (start: vr 22 jan). Docent: Elisa Fischer (arts en yogadocent).

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.