Yoga voor kinderen en jongeren, aanmelden kan nog

De start van de cursus Yoga voor kinderen en jongeren is uitgesteld naar 22 januari 2022. Je kunt je dus nog inschrijven. Nieuwe data: Yoga voor kinderen: 22 jan, 5 en 19 feb, 12 en 13 mrt 2022; Yoga voor jongeren: 9 en 23 apr en 14 mei 2022.
De beide onderdelen van deze cursus leren je yogales te geven aan kinderen en aan jongeren, maar brengt je zelf ook weer in contact met je verleden als kind, als puber. Dit kan confronterend zijn, maar brengt je ook bij meer begrip, compassie, en bij een hervonden vrijheid om je eigen keuzes te maken, van binnenuit. Docenten: Leen Demeulenaere (orthopedagoog en yogadocent met een jarenlange ervaring in het lesgeven aan kinderen) en Caroline Brand (zij ontwikkelde als middelbareschooldocent een passie voor jongeren en legde zich toe op het lesgeven aan deze doelgroep). Klik hier voor meer info of aanmelden.


 

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.