Routebeschrijving

Prof. Bronkhorstlaan 10 is het (navigatie-) adres van het hele terrein Berg en Bosch. Op dit terrein is de Saswitha Yoga Opleiding gevestigd in gebouw 54. Ons gebouw bevindt zich tegenover P7 (parkeerterrein).

PlaatjeParkoverzicht

Auto

  • komend vanaf de A12, neem je de A27 noordwaarts (richting Hilversum)
  • komend vanaf de A1, neem je de A27 naar het zuiden (richting Utrecht)
  • neem op de A27 de afslag richting Bilthoven, de N 234
  • bij de stoplichten sla je links af richting Berg en Bosch, de Gezichtslaan
  • Gezichtslaan gaat na ca. 100 m. over in Prof. Bronkhorstlaan
  • Berg en Bosch zie je na enige tijd rechts aan­gegeven staan
  • sla op het terrein direct rechtsaf (niet rechtdoor!) en passeer de slagbomen (Bezoekers), ga met de weg mee naar links en vervolg de rondweg om het terrein heen. Op parkeerterrein P7 parkeer je je auto. Daartegenover zie je gebouw 54 van de Saswitha Yoga Opleiding.

Openbaar vervoer

Bus
Vanaf treinstation Bilthoven vertrekt 5 min. over elk heel uur buslijn 58 richting Hilversum. Stap uit bij halte Berg en Bosch. Ook is er tijdens de spitsuren van maandag t/m vrijdag een aparte dienstregeling naar het terrein van Berg en Bosch vanaf station Bilthoven. Buslijn 258 vertrekt 17 min. over heel en 17 min. over half. Let op: op zondag rijden er geen bussen naar Berg en Bosch.

Fiets
Tegenover het station kun je een OV-fiets huren via een zelfservice stalling. Hiervoor heb je een apart abonnement nodig. Daarnaast zijn er dinsdag tot en met zaterdag reguliere huurfietsen te verkrijgen op dezelfde locatie.
Naast de OV-fietsen is er sinds enige tijd ook een andere oplossing om een fiets te huren. Dat gaat via een app op je telefoon. Meer informatie: www.usp-bereikbaar.nl. 
Deze fietsen zijn niet alleen voor Utrecht Science Park maar ook voor Berg en Bosch. Er staat ook een aantal fietsen op Berg en Bosch.

Lopen (ca. 45 min.)
Vanaf het station loop je in noordoostelijke richting (van het centrum af) naar de Soestdijkseweg Noord. Loop door en ga na enige tijd linksaf de Gezichtslaan op richting Berg en Bosch (staat aangegeven). Na ca. 2 km. gaat deze over in de Prof. Bronkhorstlaan. Op de Prof. Bronkhorstlaan rechtsaf het terrein Berg en Bosch op. Loop rechtdoor, langs de slagbomen (Pashouders) voorbij de kerk en het hoofdgebouw. Aan je rechterhand zie je gebouw 54 waar de Saswitha Opleiding is gevestigd.

Taxi
Naast treinstation Bilthoven is een taxistandplaats. Van tevoren bestellen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.