Locatie

De Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte is gevestigd in het midden van het land. Net buiten Bilthoven, ten noordoosten van Utrecht. Cursisten uit heel Nederland en zelfs uit België vinden hun weg naar de opleiding.

Ons gebouw staat op het terrein Berg en Bosch temidden van de Ridderoordse bossen. Als het mooi weer is kun je in de pauzes buiten zitten. We hebben twee yogazalen, een grote en een kleinere, met voldoende yogamatten, kussens en plaids. Ons secretariaat is in hetzelfde gebouw. Verder is er een open ontvangstruimte met keuken. Neem je eigen lunch mee. De nabijgelegen lunchroom heeft een beperkte kaart en is niet altijd open.

pand_saswitha

Berg en Bosch werd rond 1930 gebouwd als sanatorium en werd later een streekziekenhuis. Sinds het eind van de vorige eeuw zijn de paviljoens in gebruik genomen door diverse bedrijven: medische instellingen, opleidingen en meer.

Prof. Bronkhorstlaan 10 is het (navigatie-) adres van het hele terrein. De Saswitha Yoga Opleiding zit in gebouw 54. Tegenover P7 (parkeerterrein). Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.