Locatie

De Saswitha Yoga Opleiding is gevestigd in het midden van het land. Net buiten Bilthoven, ten noordoosten van Utrecht. Studenten uit heel Nederland en zelfs uit België vinden hun weg naar de opleiding.

Ons gebouw staat op het mooie terrein Berg en Bosch te midden van de Ridderoordse bossen. In de pauzes kun je buiten zitten. We hebben twee yogazalen – een grote en een kleinere – met voldoende yogamatten, kussens en plaids. Ons secretariaat is in hetzelfde gebouw en er is een aparte spreekruimte. Verder is er een open ontvangstruimte met keuken, waar o.a. ook de maaltijden voor de cursus Ayurvedische beginselen worden bereid. Voor andere lesdagen neem je je eigen eten mee. Op het terrein is ook een lunchroom maar die heeft een beperkte kaart en is niet altijd open.

pand_saswitha

Berg en Bosch werd rond 1930 gebouwd als sanatorium en werd later een streekziekenhuis. Sinds het eind van de vorige eeuw zijn de paviljoens in gebruik door diverse bedrijven, veelal medische instellingen en opleidingen.

Prof. Bronkhorstlaan 10 is het (navigatie-) adres van het hele terrein. De Saswitha Yoga Opleiding zit in gebouw 54. Tegenover P7 (parkeerterrein). Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.