In voorbereiding…

  • Onze volgende Indiareis heeft als titel ‘Boeddha de yogi’. Data: 12-27 okt. 2018. De reis zal gaan langs een aantal belangrijke Boeddhistische plaatsen waaronder Ajanta, Ellora, Aurangabad, Kushinagar, Bodhgaya en Sarnath. Maar ook bezoeken we Varanasi, Mumbai en Elephanta. Direct na de voorjaarsvakantie ligt de brochure voor deze reis klaar en kan de inschrijving starten. Wil je de brochure opgestuurd krijgen, laat dat dan alvast weten aan Natasja.
  • Het wachten is op het visum van Sadviabha Saraswati (Mātajī voor haar leerlingen), onze geliefde lerares van de Parmath Niketan ashram uit Rishikesh. Wij hopen binnenkort te kunnen bevestigen dat zij van 28 mei-2 juni 2018 een 5-daagse cursus Yoga Nidra komt geven in de namiddag/avond.
  • Ook in voorbereiding is de 5-daagse zomercursus Chakra’s and the nine planets – yantra’s and crystal mandala’s van 2-6 juli 2018. Met onze docent Irma Jaspers (construeren en schilderen van de yantra’s en kristalmandala’s); Seema Johari, dochter van Harish Johari (over het karakter van de negen planeten en bijbehorende mantra’s en rituelen); haar dochter Anu zal de Ayurvedische lunches verzorgen; Diana Plenckers geeft ’s morgens vroeg de yogalessen, geïnspireerd op de planeten. De definitieve aankondiging volgt, waarna ook de inschrijving start.
  • Een nieuwe driedaagse workshop Bewegingsleer door Stanley Treskes is gepland op donderdag 8, 15, 22 nov 2018 . Meer info volgt
  • De data voor de volgende Spiritual Teacher Training met Sri Shyamji Bhatnagar zijn: zondag 27 t/m donderdag 31 januari 2019. Zo, wo en do: 10.00-17.00 u. Ma en di: 16.00-20.30 u.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.