Keurmerken

Erkenning

De Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN). Deze beroepsvereniging heeft als doel de kwaliteit van de yogalessen, yogadocentenopleidingen en yogabijscholingen in Nederland te verhogen en zoveel mogelijk te waarborgen. Zij behartigt de belangen van haar leden en is aangesloten bij de Europese Yoga Unie. Het diploma van onze opleiding voldoet aan de eisen van beide organisaties en geeft recht op het lidmaatschap van de VYN.

VYN (logo) (1)(4)

Europese Yoga Unie

De Europese Yoga Unie (European Union of Yoga, EUY) vertegenwoordigt yoga-organisaties door heel Europa en waarborgt de kwaliteit van de aangesloten yogadocentenopleidingen. Ook voorziet ze Europese overheden van richtlijnen t.a.v. veilige en holistische yogabeoefening, -training en -opleiding. Elk jaar organiseert de EUY voor haar leden het Internationale Yogacongres in Zinal (Zwitserland).

Registratie

De Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Onze opleiding voldoet daarmee aan de kwaliteitscode van deze organisatie.

Vertrouwelijkheid

CRKBO-registratie betekent onder meer dat de opleiding, al haar medewerkers en docenten zich verplichten vertrouwelijk om te gaan met persoonsgegevens en overige informatie welke worden ontvangen van cursisten. Zie ook onze Algemene voorwaarden.

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet verwerken wij persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor zij zijn verstrekt.

CRKBO(3)

Klachtenregeling

De opleiding heeft een klachtenregeling en een klachtencommissie.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.